VÄLKOMMEN!


VÄLJ NEDAN HUR JAG KAN HJÄLPA DIG

Jag önskar att få en fri konsultation

Jag önskar att boka en behandling direkt

BEMÖTANDE


“Gott bemötande och en härlig person.”


Jennie P.


KUNSKAP


“Victoria och hennes händer har en sällsam förmåga att hitta och behandla roten till det som smärtar på olika ställen i min kropp. Jag är alltid nöjd med det hon gör! Rekommenderas varmt.”


Cecilia B.


NÖJDA KUNDER


"Fantastiskt bra, lång över förväntan!!”


Per S.
VAD JAG KAN HJÄLPA DIG MEDTa steget mot en smärtfri vardag

En osteopats behandlar smärt-och rörelse problematik i kroppen. Osteopater besitter grundlig kunskap inom antaomi, fysiologi och pathologi (sjukdomar) för att vi ska kunna identifiera besväret och erbjuda bästa möjliga behandling. 

RYGG OCH NACKE

Vanligaste stället till smärta i kroppen är rygg-och nack smärta. Jag genomför en grundlig undersökning för att skapa en skärddarsydd behandling för minskad smärta och stelhet samt främja ökad rörelseomfång.

HÖFT, KNÄ OCH FOTLED 

Smärta i benen kan orsakar en stor rörelsebegränsning. Jag utvärderar just den smärtproblematiken som du har, för att hjälpa dig fungera så smärt-och rörelsefritt som möjligt i din vardag.

REHABILITERING

Individanpassad rehabilitering efter skada eller sjukdom som påverkar kroppens rörelseförmåga. Jag har utbidlning inom muskulär och neurologisk rehabilitering för ökad rörelse och funktion.

HUVUDVÄRK

Många går i onödan med behandlingsbar huvudvärk. Jag hjälper dig att identifiera vilken typ av huvudvärk du har och skapar en behandlingsplan därefter. 

STRESS OCH EMOTIONELLT

Stress påverkar både kropp och knopp hos alla människor. Manuell behandling av kroppen visar en minskad utsöndring av stresshormonet kortisol vilket leder till ökad välbefinnade och lugn i kroppen. Även samtal och rådgivning inom kost och nutition är en essentiell del av behandling vid stresssymtpom.

Jag önskar att boka en behandling direkt

Jag önskar att få en fri konsultation

AXEL, ARMBÅGE, HANDLED

Ensidig och monotomt arbete samt träning kan ofta leda till smärta och inskränkt rörelse i våra axlar och armar. Vi går grundligt igenom just din smärtproblematik för att sedan skräddarsy en behandling för ökad rörlighet och minskad smärta. 

HÅLLNING

Inom osteopatin ser man på helheten hos individen. Jag genomför hållningsanalys för att se en helhet i smärtproblematiken. Behandling och träning individanpassas för att just du ska uppå minskad smärta, ökad rörelse och en fri och bättre hållning.

NUTRITION

Hälsokostråd inom kost och kosttillskott med inkriktning mot symptom behandling för fyiska och psykiska bevsär.

Victoria Kembro

OSTEOPAT D.O & FRISKVÅRDSTERAPEUT

Jag arbetar som diplomerad osteopat och friskvårdsterapeut i naursköna Vallda. Mitt intressse ligger hos helande människor, både fysiskt och mentalt.


Min strävan är att de människor som kommer till mig ska känna sig trygga, omhändertagna, hörda och framförallt och hjälpta. Med många års studier och arbete inom hälsa, friskvård, näring och kosttillskott i ryggsäcken hoppas jag kunna hjälpa dig på vägen mot ett vardag fri från smärta. 


Mitt jobb som osteopat innebär att kunna leta efter grundorsaken till din smärta och därefter skärddarsy behandling, träning och utbildning efter just dig, dina förutsättningar och mål.


Jag önskar dig varmt välkommen!

Jag är medlem och aktiv i styrelsen i Svenska Osteopatförbundet vilket innebär att jag når upp till den europeiska standaren som yrkesutövare inom osteopati och håller mig ständigt uppdaterad inom forskningen. Jag erhåller F-skattsedel samt patient- och ansvarsförsäkring för en trygg vård.

Kärnan i osteopti är att se helheten hos människan. En stor vikt i behandling fokuserar att främja helheten av hälsa. Detta genom samtal och råd inom psykisk hälsa, kost och näring, träning och hållning.

- Victoria KembroVad är Osteopati?

Osteopati är en manuell medicinsk disciplin som fokuserar på att hitta och behandla orsaken till smärta och sjukdom i kroppen. En av grundprinciperna i osteopati är att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra för att fungera optimalt. När det gäller hållningsmönster, så kan osteopater arbeta med patienter för att identifiera och korrigera obalanser i kroppen som kan orsaka problem med hållningen. De kan använda olika manuella tekniker för att behandla muskler, ligament och skelett för att öka rörlighet och minska spänningar som kan orsaka obalanser. 

Osteopater kan också arbeta med patienter för att öka medvetenheten om deras kroppshållning och lära ut övningar och tekniker som kan förbättra hållningen över tid. Detta kan inkludera att korrigera sittande eller stående positioner och att träna muskler för att stärka kroppen. Sammanfattningsvis kan osteopati vara till hjälp för att behandla och förebygga problem med hållningen genom att arbeta med kroppens strukturer och öka medvetenheten om kroppens position och rörelse. 


Om du har specifika frågor eller funderingar om osteopati och hur det kan hjälpa dig, rekommenderar jag att du rådfrågar en kvalificerad osteopat.

Förstabesök

-

75 min

-

850 kr

Osteopaten i Vallda hittar du i de natusköna lokalera hos Lilla skönhetsalongen i Vallda i Valldas säteribyggnad.För bokning av behandling och kontakt

ÖPPETTIDER

Monday
11:00 - 20:00
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
08:00 - 18:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 15:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Follow Us